URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

EXPOZIȚIA “LUMINĂ DIN LUMINA ÎNVIERII” ORGANIZATĂ ÎN OLTENIȚA JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

Pentru a întâmpina cum se cuvine sfintele sărbători, Săptămâna Mare este dedicată activităților tematice, cum ar fi vopsirea ouălelor, confecționarea de felicitări și diverse ornamente realizate din materiale reciclabile, utilizate ulterior pentru decorarea locațiilor.

Astăzi a avut loc deschiderea oficială a expoziției-concurs de icoane, ouă încondeiate și ornamente de Paști, intitulată Lumină din Lumina Învierii, care poate fi vizionată în perioada 18 aprilie – 08 mai în sala mare a Protopopiatului Oltenița, urmând ca în data de 08 mai, cele mai bune lucrări să fie premiate această expoziție are loc sub directa îndrumare și coordonare a Protopopiatului Oltenița și cu sprijinul unor instituții și a comunității.

“Astăzi a avut loc deschiderea Expoziției de icoane, ouă încondeiate și aranjamente de Paști, numită generic “Lumină din Lumina Învierii”, expoziția a ajuns la ediția a XVII-a, fiind a doua ediție organizată în parteneriat cu Consiliul Județean Călărași prin Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași.
Consiliul Județean Călărași va premia cele mai frumoase lucrări încurajând astfel păstrarea tradițiilor pascale și promovarea acestora în rândul copiilor, alocând în acest sens bugetul necesar”
, a precizat Mihăiță Beștea vicepreședintele Consiliului Județean.

În același context vicepreședintele Consiliului Județean, Mihăiță Beștea, a fost alături de tinerii rezidenți de la CAbR Oltenița.

“În întâmpinarea sărbătorilor pascale, tinerii rezidenți de la CAbR Oltenița, cu participarea copiilor de la Clubul sportiv Tai Sabaki Oltenița, au încondeiat ouă și au susținut un program artistic. Prin cântări și versuri ne-au purtat de la patimile și răstignirea Domnului la bucuria și lumina Învierii. Alături de noi a fost vicepreședintele Consiliului Județean, Mihăiță Beștea” este mesajul postat pe pagina instituției.

Continue Reading
La Top