URMĂREȘTE-NE
Explozie Petromidia

ACTUALITATE

EXPLOZIE LA RAFINĂRIA PETROMIDIA! A FOST ACTIVAT PLANUL ROȘU DE INTERVENȚIE. POMPIERII DIN CĂLĂRAȘI, CHEMAȚI ÎN AJUTOR

Autoritățile din Constanța sunt în alertă după ce în urmă cu puțin timp a avut loc o explozie la rafinăria Petromidia. Primele informații arată că explozia nu a fost urmată de un incendiu. 

Intervenim la rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu de Intervenție de la ora 08.40. Din primele informații, este vorba despre o explozie neurmată de un incendiu. Misiunea este în dinamică”, a precizat Ana Maria Stoica, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța.

De asemenea, în sprijinul salvatorilor din Constanța au fost solicitate două autospeciale din cadrul ISU Călărași, o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia și o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Stației de pompieri Fetești.

UPDATE 1:

Explozia a avut loc la una dintre conductele de benzină.

Reprezentanții ISU Constanța transmit că flacăra a fost stinsă, iar pompierii acționează în acest moment pentru răcire. Până la acest moment, nu au fost raportate victime.

UPDATE 2:

Au fost evacuate 20 de persoane. Nu sunt victime până acum, iar restul personalului s-a autoevacuat în zona de adunare, pe platformă”, a transmis Ana Maria Stoica, purtătoare de cuvânt a ISU Constanța.

UPDATE 3:

Planul Roșu de Intervenție va fi dezactivat începând cu ora 10.00. La fața locului vor rămâne șase autospeciale, care vor asigura măsurile care se impun în această situație.

FOTO: Observator Constanța

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top