URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

EXIMIA, TEHNOLOGIA MINUNE DE REMODELARE CORPORALĂ DE CARE SE POT BUCURA DOAMNELE DIN CĂLĂRAȘI

A trecut perioada sarbătorilor de iarna și, după atâtea bunătăți, kilogramele s-au depus pe alocuri. Bineînțeles, putem face mișcare, dar uneori aceasta nu este principala metodă pe care o aleg doamnele sau poate nu este suficientă. Astăzi, ne aflăm la un centru de remodelare corporală din Călărași pentru a cunoaște secretele aparatului Eximia, cea mai nouă și de succes tehnologie de remodelare corporală si scădere în centimetri din Europa. Orașul nostru este singurul din raza care se bucură de acest serviciu. Chiar doamne din județele învecinate se programează și vin în orașul nostru pentru Eximia.

Eximia este un sistem unic care oferă solutii diferite pentru fiecare tip de imperfecțiune estetică a corpului. Este o alternativă unică a liposucției chirurgicale. Acesta este format din două capete: lasteroporație multipolară, care ajută la scaderea în centimetri și vacuum. Vacuum-ul mai puternic se numește endoradiomag, iar acesta ajută foarte mult la îmbunătățirea calității pielii, reducând celulita.

,,Eximia are mai multe beneficii, printre care putem enumera scăderea în centimetri, refacerea elastitacității pielii, diminuarea celulitei și reducerea vergeturilor. Totodată, Eximia are funcții și pentru partea facială”, a declarat Mădălina Andrei, administratorul unui salon de înfrumusețare.

Doamnele care doresc să slăbească cu un efort minim, trebuie să știe că rezultatele apar încă de la prima ședință. Bineînțeles, vizibilitatea rezultatelor depinde de la o persoană la alta.

,,Am avut cliente care au scăpat de trei centimetri din prima ședință, dar și cliente care au avut nevoie de ședințe multiple. Fiecărei ședințe îi acordăm aproximativ 30 de minute pentru fiecare zonă cu probleme. De exemplu, pentru abdomen și coapse acordăm, în general, o ora sau o ora și zece minute în funcție de necesitate. În prima faza lucrăm cu partea de laser care distruge țesutul adipos și ajută la scăderea în centimetri. Mai apoi, trecem la cel de-al doilea capăt pentru a îmbunătăți calitatea pielii. Trebuie să menționez că, prin intermediul tehnologiei Eximia, clientele se pot bucura de o reduce a celulitei în proporție de 95%”, a precizat Mădălina Andrei, administratorul unui salon de înfrumusețare.

Doamnele care vor să aibă rezultate cât mai bune, pot combina tehnologie Eximia cu alte tratamente, precum XSculpt și Criolipoliza.

Pentru mai multe detalii privind tratamentul minune, puteți urmări materialul video.

Continue Reading
La Top