URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

EXERCIȚIU TACTIC DESFĂȘURAT DE I.S.U. CĂLĂRAȘI. POMPIERII AU SIMULAT UN INCENDIU

Săptămâna a început cu un exercițiu tactic pentru pompierii călărășeni. Pentru aproximativ o oră, cadrele militare au simulat un incendiu la subsolul unui imobil, precum și diferite posibile situații la care sunt nevoiți să intervină.

“În această dimineață, pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași au desfășurat un exercițiu tactic la un hotel din Călărași. A fost simulat un incendiu, precum și mai multe variante în care s-au aplicat procedurile de prim-ajutor pentru trei persoane”, a declarat pentru Canal SUD, Ovidiu Tătăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” Călărași.

Pentru acest exercițiu, pompierii au intervenit cu 22 de cadre, 2 ofițeri, 19 subofițeri și un elev. De asemenea, aceștia s-au deplasat cu o autoscară, trei autospeciale de stingere, un echipaj de prim-ajutor SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Tot exercițiul a durat aproximativ o oră, perioadă în care numeroși curioși aflați în zona au venit să vadă cum acționează salvatorii.

Continue Reading
La Top