URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CAZ ȘOCANT! O MINORĂ DIN CAPITALĂ A FOST AGRESATĂ SEXUAL ÎN LIFT. AGRESORUL A FOST REȚINUT

În această dimineață, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, într-un dosar de agresiune sexuală. O minoră de 16 ani a fost gresată de un tânăr necunoscut într-un lift din Capitală.

În fapt, la data de 25 august 2022, Secția 23 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră ar fi fost agresată sexual de un bărbat necunoscut, în liftul unui imobil din Sectorul 3.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, iar cu sprijinul Serviciului Criminalistic a fost stabilită identitatea persoanei. În urma percheziției efectuate, bărbatul a fost depistat și condus la audieri.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Fercolo Andrei Mihai 20 de ani, eliberat recent, în luna iunie a acestui an pentru săvârșirea unei alte infracțiuni de agresiune sexuală pentru care a fost condamnat. În cazierul bărbatului mai apar încă două fapte similare. Minorele în cele doua cazuri aveau 11 și 13 ani. Ambele cazul s-au petrecut în lift, spun sursele judiciare.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top