URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

EXCLUSIV! LUNA AUGUST, NOUL TERMEN PENTRU FINALIZAREA PODULUI PESTE ARGEȘ DE LA RADOVANU

Situația podului peste râul Argeș care face legătura între Șoldanu și Radovanu a fost clarificată. Începută în 2021, lucrarea a fost suspendată din cauza creșterii prețurilor pentru materialele de construcții. Primul termen anunțat de constructor pentru finalizarea lucrării, noiembrie 2021, a fost ratat, se pare, din cauza vremii nefavorabile, care nu a permis efectuarea lucrărilor în condiții optime.

Vremea a trecut, oamenii au rămas cu promisiunea și așteptarea. Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță a anunțat într-o conferință de presă că podul peste Argeș va fi realizat până la finele lunii iulie, lucru care nu s-a întâmplat, din păcate.

Astăzi, 3 august, constructorii au dat garanții în fața autorităților județene că lucrarea va fi dusă la bun sfârșit în luna august. Noul termen curajos pentru lucrări: jumătatea lunii august 2022. Să sperăm că acest nou termen va fi ultimul.

“Se lucrează pe podul de la Radovanu, trecerea prin vad, atât de mediatizată și atât de controversată, cea care a iscat discuții la nivelul administrației județene. Podul este finalizat în proporție de 92%. Avem certitudinea din partea constructorilor că la mijlocul lunii august podul va fi dat în folosință. În acest moment se lucrează la rampele de acces pe pod de pe ambele sensuri de mers și după aceea va fi turnat covorul asfaltic pe pod. Valoarea investiției este de peste 7 milioane de lei, actualizată la prețurile din prezent.” –  a precizat, în exclusivitate, pentru Canal SUD, Marinela Voivozeanu, purtător de cuvânt al CJ Călărași.

Continue Reading
La Top