URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

EVENIMENT DEDICAT TINERILOR CĂLĂRĂȘENI LA CRFPA CĂLĂRAȘI

Astăzi, 16 mai 2023, la sediul CRFPA CĂLĂRAȘI a avut loc evenimentul intitulat “Parteneriat pentru formare, cariere de succes și o administrație transparentă!” , în cadrul proiectului TIME FOR NEET.S, în care instituția are calitatea de partener. A fost marcată cu această ocazie și Săptămâna Guvernării Deschise. Partenerii din proiect, AJOFM CĂLĂRAȘI, AJPIS CĂLĂRAȘI, DGASPC CĂLĂRAȘI, reprezentanții CONSILIULUI JUDEȚEAN, ONG-URI, agenții economici, formatori și, cei mai importanți – absolvenții și cursanții din cadrul proiectului.

Scopul acestei acțiuni a fost prezentarea ofertei de formare profesională, a beneficiilor proiectelor implementate de CRFPA CĂLĂRAȘI, precum și oportunitățile de angajare.

“Astazi avem organizat la CRFPA Călărași un târg de job-uri, care se derulează în cadrul unuia dintre proiectele noastre cu finanțare europeneană Time for Neets. Proiectul este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 – 29 ani. Avem ca invitați și partenerii noștri, Nicolae Doinița director AJOFM, dar și alte instituții și ONG-uri care sunt reprezentative în această muncă a noastră ca și parteneriat continuu, alături de noi sunt și tinerii care au absolvit cursurile în cadrul proiectului nostru. Este un moment important pentru noi deoarece ne aflăm la jumătatea derulării proiectului.” a declarat Ruxandra Bîrcă director CRFPA Călărași într-un interviu pentru Canal SUD.

Doinița Nicolae director AJOFM prezentă la eveniment a precizat faptul că acest parteneriat este unul benefic pentru tinerii călărășeni.

“Suntem într-un parteneriat cu CRFPA Călărași, colaborăm pentru binele tuturor, al tinerilor dar și al adulților, suntem alături de colegii noștri, săptămâna trecută pe data de 12 mai 2023, AJOFM a organizat bursa generală a locurilor de muncă, un eveniment destul de important. Noi le suntem aproape, avem un număr de 350 de locuri de muncă pe toate categoriile și meseriile posibile”.

Evenimentul de astăzi de la Călărași a fost primul eveniment dintre cele 14 evenimente organizate în toată regiunea Sud Muntenia.

“Acest eveniment este primul dintr-un șir de 14 evenimente asemănătoare care vor fi organizate în toată regiunea Sud Muntenia. Începem cu Călărașiul deoarece aici avem principalul nostru partener, CRFPA Călărași, cei fără de care nu am fi putut organiza acest eveniment. Dorim ca tinerii să apeleze la noi și să participe la aceste burse de locuri de muncă pentru că, legătura pe care noi dorim să o creăm între ei și angajtorii din zonă este extrem de importantă” a declarat Cristian Ovanisof manager de proiect.

Continue Reading
La Top