URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

EVELIN ARE NEVOIE DE NOI, DE AJUTORUL NOSTRU

Pe Evelin am cunoscut-o astăzi. Știind că voi merge la o fetiță diagnosticată cu artrezie de esofag, încercam să mă îmbărbătez să pot face interviul cu părinții micuței fără să plâng. Oricât de bun reporter ai fi, în astfel de momente ești om și uneori nu îți poți ține în frâu sentimentele sau emoțiile.

Surpriza mare a fost când am intrat în camera micuței și ne-a întâmpinat râzând și gângurind. În acel moment am simțit ca mi-a dat putere și am fost uimiți, atât eu cât și colegul meu cameraman, de câtă energie pozitivă are Evelin.

Evelin s-a născut înainte de termen, la 28 de săptămâni, cu această problemă, esofagul ei fiind cu cinci cm mai mic decât al unui copil sănătos.

Evelin are 1 an și o lună și a suportat până acum 13 anestezii generale, a suferit un stop cardio-respirator și a fost intubată și ventilată mecanic timp de 2 luni, medicii din România fiind foarte rezervați.

Evelin a dovedit că este foarte puternică dându-le putere părinților ei, dar acum are nevoie de noi toți, de ajutor financiar, pentru o intervenție chirurgicală la un spital din Roma.

Operația constă în atașarea unui stent esofagului pentru a putea mânca singură, în acest moment Evelin fiind hrănită printr-un dispozitiv medical.

Ca să poată beneficia de această intervenție, Evelin are nevoie de 11.500 de euro, această sumă acoperind doar stent-ul, nu și costurile operației și celelalte cheltuieli aferente deplasării la Roma.

Suma se poate colecta puțin câte puțin de la fiecare. De aceea, nu fi indiferent nici tu, pentru că Evelin vrea să poată mânca singurică, să meargă, să alerge și să se joace așa cum o fac și ceilalți copii.

Conturile în care puteți dona sunt:

TITULAR CONT: MINEA GEORGIANA-ADRIANA

CONT EURO:
IBAN: RO44BACX0000001404224002
SWIFT: BACXROBU

CONT LEI:
IBAN: RO36BRDE120SV30550581200
SWIFT: BRDEROBU

REVOLUT: 0757 078 931

Mai multe informații veți afla în jurnalul Canal Sud, din această seară.

Autor/ Veronica Maftei

Continue Reading
La Top