URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

EURONEWS – NOI AMĂNUNTE ÎN DOSARUL “10 AUGUST”. GABRIELA SCUTEA: “NU EXCLUD SĂ FIE AUDIATE VIORICA DĂNCILĂ ȘI CARMEN DAN”

Procurorul general al României, Gabriela Scutea, a vorbit la Euronews România despre ce fapte riscă să se prescrie în Dosarul 10 august și dacă există presiuni cu privire la trecerea timpului în derularea cercetărilor. Procurorul a explicat și ce etape urmează în acest dosar, cine a dat ordinul intervenției și dacă politicienii care s-au aflat la conducere în acel moment vor fi reaudiați.

UPDATE. Fostul premier Viorica Dăncilă a avut o primă reacție după ce aflat că ar putea fi audiată în Dosarul „10 august”. „În acel moment, eram in concediu. Nu eram în țară, îi delegasem atribuțiile lui Paul Stănescu (vicepremier din partea PSD, n.r.)”, a precizat Viorică Dăncilă, pentru Euronews România.

Gabriela Scutea a declarat că în urma unor plângeri formulate de anumite ONG-uri care au susținut protestul din 10 august 2018, împotriva fostului ministru de Interne, Carmen Dan, împotriva fostului prim-ministru al României, Viorica Dăncilă, dar și împotriva unor conducători ai unor partide politice aflate la guvernare, nu va fi exclusă o audiere.

Mai multe detalii pe euronews.ro

Continue Reading
La Top