URMĂREȘTE-NE

TIMP LIBER

ELEVII S-AU ÎNTRECUT LA CONCURSUL “CU VIAȚA MEA APĂR VIAȚA”

Sâmbătă, 20 mai a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” Călărași a organizat concursul “Cu viața mea apăr viata”, la care au participat 11 unități de învățământ din județ.

Începând cu ora 09:00, participanții au început cu proba teoretică, urmată de două probe practice.

“În incinta Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași, desfășurăm faza județeană a concursului “Cu viața mea apăr viața”. Este un concurs cu tradiție al pompierilor, dar are specific de protecție civilă. Este compus din trei probe: una teoretică și două practice. Acest concurs a fost desfășurat întotdeauna în spiritul fair-play, ceea ce ne dorim să se întâmple și azi. Concursul este organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași și cu sprijinul Consiliului Județean Călărași”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” Călărași, Ovidiu Tătăranu.

Câștigătorii de anul acesta sunt elevii Colegiului Național “Barbu Știrbei” Călărași la categoria licee și elevii Școlii Gimnaziale nr.1 Unirea la categoria scoli gimnaziale. Aceștia s-au calificat la faza zonală, urmând ca, după câștigarea acestei etape, să participe la faza națională.

Câștigătorii au fost premiați cu medalii, diplome și gadget-uri, puse la dispoziție de Consiliul Județean Călărași.

Continue Reading
La Top