URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ELEVII CĂLĂRĂȘENI CU REZULTATE EXCELENTE, AU FOST PREMIAȚI ÎN BANI

Cu mare bucurie și mândrie, călărășenii au fost invitați să ia parte la evenimentul de premiere a elevilor din județ care au obținut locuri remarcabile la olimpiadele școlare. Acești tineri au fost dedicați, perseverenți și au demonstrat un nivel extraordinar de performanță în ceea ce privește cunoștințele lor.

Evenimentul a fost un prilej de a-i aplauda pe acești elevi și de a-i felicita pentru munca lor extraordinară. De asemenea, a fost o oportunitate de a-i încuraja pe aceștia să continue să își urmeze pasiunile și să se dezvolte în continuare.

Inițiativa adusă de Bogdan Mihai, administratorul public al județului Călărași, și Consiliul Județean Călărași de a acorda premii în bani elevilor cu rezultate excelente este un exemplu strălucit al faptului că munca și devotamentul sunt recunoscute și recompensate.

Evenimentul de premiere a fost un moment deosebit în care atât elevii, cât și profesorii, s-au bucurat nu doar de succesul premianților, ci și de talentele uimitoare ale unor copii care au urcat pe scenă și ne-au încântat cu talentul lor.

Cu o astfel de inițiativă, Consiliul Județean Călărași , alături de Bogdan Mihai, au arătat că sprijină tinerii talentați și îi încurajează să își urmeze visurile și să își dezvolte abilitățile. Evenimentul de premiere a fost un moment special de recunoaștere a succeselor elevilor și de apreciere a valorilor care ne definesc ca o comunitate puternică și unită.

În fiecare an organizăm evenimentul de premiere, etapa județeană, a elevilor care au obținut rezultate remarcabile a olimpiadelor și concursurilor. Anul acesta am avut mai mulți elevi interesați să participe la olimpiadă, 4.299, dintre aceștia, 852 au obținut de la locul I, la mențiune, la etapa județeană, 697 de elevi sunt prezenți astăzi, iar primele 4 locuri vor primi stimulente financiare. 27 de copii ne-au reprezentat si la etapa naționalăa declarat Roxana Pațurcă, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Călărași, pentru Canal SUD.

Motivația a venit din dorința de a investi în viitor, în ceea ce fac acești tineri care aleg să aloce o parte din timpul lor educației și sunt de părere că ar trebui să începem să promovăm și să recompensăm financiar aceste eforturi și rezultate. În cele ce urmează, ar trebui să legăm performanța, de o recompensă. În prezent, gândirea mea începe să croșeteze pe anumite zone, dar cele mai importante sunt cele în care identificăm elevi dornici de a învăța și să îi sprijinim” a declarat Bogdan Mihai, administratorul public al județului Călărași, pentru Canal SUD.

Continue Reading
La Top