URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

BOGDAN MIHAI: “EDUARD GRAMA ESTE INCOMPATIBIL CU FUNCȚIA DE DIRECTOR ECOAQUA SA”

În urma discuțiilor apărute la nivelul instituțiilor publice din județul Călărași cu privire la directorul Ecoaqua SA, Eduard Grama, astăzi, 29 mai a.c., reprezentantul Consiliului Județean Călărași în Adunarea Generală a Acționarilor Ecoaqua S.A. a făcut declarații cu privire la situația actuală a Ecoaqua SA.

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Călărași, reprezentantul instituției  în Adunarea Generală a Acționarilor Ecoaqua S.A., Bogdan Mihai, a răspuns la interpelarea Ameliei Giurcan, consilier județean din partea USR. Acesta a precizat că documentul primit de la Agenția Națională de Integritate atestă incompatibilitatea lui Eduard Grama în funcția de director Ecoaqua SA. 

Directorul Ecoaqua SA, Eduard Grama, a fost declarat incompatibil de către ANI. Consiliul de Administrație urmează să ia măsuri, conform documentului primit de la ANI”, a declarat Bogdan Mihai, reprezentantul Consiliului Județean Călărași în Adunarea Generală a Acționarilor Ecoaqua S.A.

După aproximativ doi ani de conducere a societății responsabilă de sistemul de apă și canalizare din județul Călărași și Ialomița, Eduard Grama nu își mai poate continua activitatea în cadrul Ecoaqua SA.

Continue Reading
La Top