URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

EDUARD GRAMA, DUPĂ VIZITA LA SUCURSALA ECOAQUA URZICENI: „RĂMÂN UIMIT DE CEEA CE VĂD AICI”

Directorul general al Ecoaqua, Eduard Grama, a vizitat săptămâna trecută sucursala Ecoaqua Urziceni, acolo a discutat cu reprezentanții filialei și a aflat care sunt problemele cu care aceștia se confruntă. De asemenea, discuțiile au vizat și viitoare proiecte care ar urma să ducă la modernizarea sucursalei de la Urziceni.

De la stația de epurare, Eduard Grama a mers la primărie, acolo unde a dezbătut alături de primarul municipiului Urziceni, Constantin Sava, proiectul POIM de extindere a rețelei de apă și canalizare ce urmează să fie implementat și în această localitate.

Primarul Constantin Sava a precizat că deși locuitorii municipiului Urziceni dispun de apă potabilă, proiectul va ajuta la extinderea rețelei deja existente către localitățile din jur, iar astfel vor fi atrași mai mulți bani la bugetul local.

Stația de tratare a apei din Urziceni a reprezentat un alt punct al vizitei lui Eduard Grama. Ceea ce a descoperit aici l-a lăsat fără cuvinte pe directorul executiv al Ecoaqua, care a precizat că îi va aduce și pe ceilalți directori din cadrul instituției pentru a lua exemplu.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top