URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ECOAQUA SUSȚINE EDUCAȚIA COPIILOR DIN FAMILII DEFAVORIZATE DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI PRIN DONAREA DE GHIOZDANE CU RECHIZITE

Într-un gest lăudabil, Consiliul Județean Călărași, împreună cu operatorul local Ecoaqua, au inițiat o campanie de donare de ghiozdane echipate cu rechizite pentru copiii din familii defavorizate din municipiul Călărași. Această inițiativă reprezintă un pas important în promovarea educației și îmbunătățirea accesului la resursele necesare pentru copiii din județ.

Directorul operatorului de apă – canal, Ecoaqua, Eduard Grama, a subliniat importanța acestui proiect pentru progresul societății, afirmând că “progresul unei societăți înseamnă educație”. În plus, el a evidențiat angajamentul operatorului EcoAqua față de proiectele de educație și față de comunitatea din județul Călărași.

În primul rând este o acțiune lăudabilă a Consiliului Județean și o inițiativă foarte bună pentru educație și pentru învățămât la nivelul județului Călărași pentru că progresul unei societăți înseamnă educație, iar la nivelul operatorului, așa cum împreuna cu președintele, Vasile Iliuță, am stabilit în urmă cu un an, vom fi alături de aceste proiecte pe educație, vom fi alături de copii și de tot ceea ce înseamnă județul Călărași, pentru ca noi, ca și comunitate, să evoluăm mult mai repede.” – a declarat, directorul Ecoaqua, Eduard Grama.

Această acțiune vine în completarea eforturilor pentru crearea unui mediu propice învățământului în județul Călărași și pentru asigurarea că toți copiii au acces la educație și la resursele necesare pentru a-și dezvolta potențialul. Donarea de ghiozdane cu rechizite reprezintă un gest simbolic, dar extrem de valoros, care va face diferența în viața multor copii și le va oferi un început mai bun în noul an școlar.

La inițiativa pe care am avut-o, ca-n județul Călărași să identificăm familieiile cu situații speciale, să intervenim și să ajutăm, la nivel de Consiliu Județean, directrorii care au participat care au contribuit să putem da această bucurie la început de an școlar. Bucurăm astăzi și copiii municipiului Călărași prin această inițiativă.” – a declarat, pentru Canal Sud, Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași.

Continue Reading
La Top