URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ECOAQUA S.A. CĂLĂRAȘI MONTEAZĂ CONTOARE INTELIGENTE ÎN 2 MOLDOVENI

Operatorul Ecoaqua S.A. Călărași desfășoară lucrări în mai multe scări de bloc în vederea montării unor noi contoare pentru contorizarea eficientă a consumului de apă din scările de bloc unde operatorul a identificat cele mai mari pierderi, pe care societatea trebuie să le suporte.

Soluția aleasă de operatorul Ecoaqua S.A. a fost ca întreaga rețea să fie înlocuită iar aopmetrele să fie montate la vedere, pentru ca telecitirea să se realizeze eficient.

Directorul Eduard Grama spune că blocul K13 a fost primul identificat unde pierderile din rețeau erau unele semnificative.

Blocurile vor avea control pe casa scării, pentru ca localtarii să nu mai aibă suspiciuni de furturi sau alte situații ce pot aduce nemulțumiri în rândurile clienților. Următoarele blocuri sunt K15 și K17 unde operatorul va încăpe săptămâna viitoare schimbarea rețelei. Operatorul Ecoaqua S.A. a luat inițiativa de a rezolva problema pierderilor de apă din scările de bloc din municipiul Călărași prin implementarea unui proiect amplu de înlocuire a rețelei și montare a unor noi contori pentru o contorizare eficientă a consumului de apă.

Acest demers are drept scop atât reducerea pierderilor financiare suportate de societate, cât și îmbunătățirea serviciilor oferite clienților. Una dintre soluțiile adoptate de operator a fost înlocuirea întregii rețele de apă în blocul K13, utilizând materiale moderne și durabile.

În plus, noile contoare de apă au fost montate la vedere, în spațiile comune ale scării de bloc, pentru a permite o telecitire eficientă și precisă a consumului.

Această măsură nu numai că va contribui la o evidență mai exactă a consumului de apă, ci și la prevenirea unor situații neplăcute, precum suspiciuni de furt sau disputelor între locatari.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top