URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ECOAQUA CĂLĂRAȘI ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU A INSPIRA ȘI EDUCA COPIII DESPRE APĂ ȘI MEDIU ÎNCONJURĂTOR

În cadrul programului “Săptămâna verde”, operatorul regional de apă și canalizare Ecoaqua Călărași a deschis larg ușile Stației de Tratare a apei pentru a primi peste 300 de copii din diverse unități de învățământ din Călărași. Scopul a fost să ofere o experiență educativă și captivantă în ceea ce privește importanța apei și a mediului înconjurător.

În perioada 22-24 aprilie, curioșii vizitatori au avut ocazia să fie ghidați de către personalul specializat al Ecoaqua, care le-a oferit informații valoroase despre procesele de tratare a apei și importanța conservării resurselor naturale. De la etapele de filtrare și tratare a apei până la aspectele legate de gestionarea responsabilă a deșeurilor, copiii au avut parte de o incursiune captivantă în lumea apei potabile.

Misiunea noastră nu se rezumă doar la furnizarea de apă de calitate, ci și la educarea comunității despre importanța resurselor naturale și necesitatea protejării mediului înconjurător“, au declarat reprezentanții Ecoaqua Călărași.

Finalul vizitei a fost marcat de bucuria și entuziasmul copiilor, cărora le-au fost oferite rucsăcele pline de surprize, menite să îi încurajeze în pasiunea lor pentru descoperire și învățare. Gestul a fost primit cu zâmbete largi și mulțumiri sincere din partea micilor exploratori, care au plecat acasă cu amintiri de neuitat și cu o conștiință mai clară asupra importanței protejării mediului înconjurător.

Astfel de inițiative nu doar încurajează educația ecologică în rândul tinerilor, ci și consolidează legăturile dintre comunitate și instituțiile care se implică activ în protejarea și conservarea resurselor naturale.

Continue Reading
La Top