URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ECOAQUA CĂLĂRAȘI CONTINUĂ LUCRĂRILE PENTRU REABILITAREA RACORDURILOR DE CANALIZARE VECHI

SC ECOAQUA SA Călărași continuă lucrările pentru reabillitarea racordurilor de canalizare vechi, în municipiu.

Astăzi, 9 mai 2022, directorul general al societății, Eduard Grama, directorul Sucursalei Călărași, Ionuț Savu și ing. șef Liviu Crețu au inspectat zona următoarelor lucrări, respectiv cea a blocurilor N28 și N29.

“În perioada următoare vom interveni în vederea reabilitării racordurilor de canalizare vechi și pentru blocurile 𝐍𝟐𝟖 și 𝐍𝟐𝟗 din municipiu”, se arată pe pagina de Facebook a ECOAQUA Călărași.

Amintim că, în data de 16 aprilie a.c., angajaţii Ecoaqua SA-Sucursala Călăraşi, din formaţia reţele de canalizare, împreună cu colegii de la transporturi, cu autospecialele de curăţare a reţelelor de canalizare, au procedat la curăţarea şi desfundarea colectoarelor de canalizare menajeră şi pluvială, de pe strada 1 decembrie 1918, în zona Centrului Vechi din municipiu, inclusiv a căminelor de racord de canalizare a blocurilor din zona anterior menţionată. Conducerea societății Ecoaqua declara că “blocurile A18, A19, A20 vor avea racorduri noi la canalizare. Problemele apărute în ultima perioadă, în zona Centrului Vechi, m-au determinat să luăm această decizie de înlocuire a recordurilor existente, racorduri vechi de peste 30 ani, racorduri care pun în dificultate confortul cetățenilor din această zonă. Vom acționa și vom lua decizii rapide pentru ca cetățenii sa beneficieze de servicii calitative”. Lucrările pentru schimbarea conductei de racord pentru canalizare la blocul A20 au fost finalizate, iar acestea vor continua în vederea înlocuirii racordurilor vechi și pentru blocurile A18 și A19.

Continue Reading
La Top