URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ECOAQUA CĂLĂRAȘI ANUNȚĂ O NOUĂ SISTARE DE APĂ ÎN CĂLĂRAȘI PENTRU MAI MULTE ORE

Operatorul regional de apă Ecoaqua anunță că va întrerupe furnizarea cu apă potabilă pentru întreaga zonă a blocurilor “D” din municipiu timp de două ore, în intervalul orar 09:00 – 11:00, în data de 15 martie 2023. Această întrerupere este necesară pentru a executa lucrări de anulare a unei rețele de apă OL 100mm.

Pentru a minimiza disconfortul creat de această oprire, Ecoaqua recomandă cetățenilor să-și facă o rezervă de apă pentru consumul și uzul casnic până la finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile. Operatorul regional de apă își cere scuze față de consumatorii afectați și mulțumește pentru înțelegere, promițând să facă tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei într-un interval cât mai scurt de timp.

Stimați utilizatori, vă comunicăm că în data de 15 martie 2023, interval orar 09:00 – 11:00, se vor executa lucrări în vederea anulării unei rețele de apă OL 100mm, lucrări ce impun sistarea furnizării cu apă potabilă, timp de 2 ore pentru întreaga zonă a blocurilor ”D” din municipiu. Rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada întreruperii furnizării apei. Ne cerem scuze față de consumatorii afectați, mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.

Continue Reading
La Top