URMĂREȘTE-NE

SPORT

ECHIPA NAȚIONALĂ DE SQUASH OBȚINE CEA MAI BUNĂ PERFORMANȚĂ DIN ISTORIA PARTICIPĂRILOR LA CAMPIONATUL EUROPEAN PE ECHIPE

România termină cu victorii la ESF European Team Division 3 Squash Championships 2022 în Slovenia, competiția s-a desfășurat în perioada 20 aprilie – 23 aprilie 2022. La campionatul din Slovenia au participat 19 țări, iar naționala României a debutat cu meciuri contra țării gazdă, Norvegiei, Luxemburgului și Danemarcei.

După ce au învins Italia în mod categoric, fetele termină pe locul 9, după ce au întâlnit în primele meciuri cele mai bune echipe din turneu. Băieții au terminat pe locul 5, după o luptă strânsă cu Malta, au câștigat la o diferență de doar 2 puncte (egalitate de meciuri și seturi câștigate). Este cea mai bună performanță a României din istoria participărilor.

Sportivii României au arătat un progres important la ESF European Team Division 3 Squash Championships 2022

”A fost o săptămână foarte bună pentru squashul românesc, aflat încă la început de drum. Lotul nostru a luptat până la ultimul punct, conduși de Hapun, liderul de vârstă și valoare, reușind să obțină cel mai bun rezultat al României. Sportivii au arătat un progres important, chiar dacă pe alocuri s-a văzut lipsa de experiență la acest nivel. Organizarea a fost foarte bună și toate echipele au fost bucuroase să participe din nou la Campionatele Europene după o pauză de 2 ani. Performanța ne-a motivat, pentru că am văzut cum sportivii sunt dornici să se antreneze din ce în ce mai mult, astfel încât să câștigăm cupa în următorii ani. Mulțumim mult sponsorilor și partenerilor: Tawil Group, EasyPay și Ministerul Sporturilor.”, a declarat George Constantinescu, președinte FRS.

Continue Reading
La Top