URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

ECHIPA MEDICALĂ A SPITALULUI JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI, ÎMBOGĂȚITĂ CU UN DOCTOR PEDIATRU

Echipa medicală a Spitalului Județean de Urgență Călărași s-a îmbogățit cu un doctor primar pediatru, respectiv Lucian Olaru.

Potrivit directorului instituției sanitare, Bogdan Mihai, secția de Pediatrie nu a fost prioritară, ani de zile, pentru managerii care s-au tot perindat pe la spital, însă acum se încearcă remedierea problemei reursei umane și a dotărilor acestei secții.

“Pediatria este una dintre secțiile care necesită cea mai mare atenție. Ani de zile nu a fost într-o zonă prioritară. Nici ca dotări, nici ca personal. Dacă, din perspectiva dotărilor și a imaginii secției, lucrurile se vor schimba odată cu mutarea în corpul nou care se construiește la Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Pompei Samarian Călărași, va rămâne să rezolvăm și problema resursei umane. Astăzi, noi încercăm să remediem lucruri care nu au fost făcute într-un ritm sănătos timp de zeci de ani. Un prim pas l-am făcut recent prin aducerea domnului doctor Olaru Lucian, medic primar pediatru. Domnul doctor se alătură echipei noastre și vine la Călărași cu o experiență extrem de bogată dobândită în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia”, notează, pe o rețea de socializare, șeful Spitalului Județean de Urgență Călărași, Bogdan Mihai.

Continue Reading
La Top