URMĂREȘTE-NE

SPORT

ECHIPA DE SENIORI LEADERS CĂLĂRAȘI ÎNVINGĂTORI LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE BASEBALL

În perioada 24-25 septembrie la Cluj s-a desfășurat Campionatul Național de baseball la seniori unde echipa Leaders Călărași a devenit noua campioană națională la baseball, după un campionat disputat cu multe meciuri spectaculoase.

Țînând cont de faptul că Leaders Călărași este înființată în 2007, faptul că după 15 ani au reușit să câștige acest titlu este o adevărată performanță.

În perioada 24-25 septembrie la Cluj s-a desfășurat Campionatul Național de baseball la seniori, așadar a avut loc cel de-al treilea turneu și finala Campionatului de Seniori. Municipiul Călărași a fost reprezentată de echipa Leaders Călărași, care a ieșit învingătoare. O parte din lotul de seniori sunt componenti ai echipei de juniori CSS Călărași.

“După 15 ani de la înființarea clubului Leaders Călărași, am câștigat titlul de campioni naționali la seniori. O echipă fantastică, o familie minunată ! Călărașiul are singura echipă, campioană națională, care în anul 2023 va reprezenta comunitatea în Liga Campionilor! Așteptăm noi provocări și sperăm că și mai multă lume să ne sprijine !LEADERS au devenit în sfârșit LIDERI!” A declarat antrenorul echipei de baseball Ion Bălan pe pagina personală de socializare.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top