URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

ECHIPA DANUBEROBOTICS DIN CĂLĂRAȘI, PE PODIUMUL COMPETIȚIE IGNITE ROBOTICS

Într-o zi memorabilă, sâmbătă, 6 ianuarie, echipa de robotică DanubeRobotics din Călărași s-a remarcat la competiția organizată de Ignite, cu sprijinul Primăriei Sectorului 2. Cu susținerea financiară generoasă a unor oameni remarcabili, printre care se numără Eduard Grama, directorul general al societății Ecoaqua SA, echipa formată din a strălucit pe parcursul evenimentului.

Într-un spirit al colaborării și al tehnologiei de vârf, echipa DanubeRobotics a reușit să se impună în 4 din cele 6 meciuri jucate, demonstrând nu doar abilități tehnice excepționale, ci și o coordonare impecabilă în competiție. O experiență deosebită pentru toți cei implicați, acest eveniment a oferit oportunitatea de a stabili conexiuni puternice cu alte echipe din regiunea noastră.

Eforturile financiare depuse de Eduard Grama și ceilalți susținători au contribuit semnificativ la succesul echipei, evidențiind importanța sprijinului comunității în promovarea educației și a tehnologiei.

Echipa de robotică a exprimat recunoștința lor pe rețelele de socializare, menționând: “A fost o experiență frumoasă în care am reușit să ne conectăm cu alte echipe din regiunea noastră. Mulțumim @ignite_robotics.”

DanubeRobotics demonstrează că pasiunea, echipa unită și susținerea comunității pot transforma orice provocare într-un succes strălucitor. Felicitări echipei pentru performanța excepțională!

Continue Reading
La Top