URMĂREȘTE-NE

METEO

DUPĂ VALUL DE FRIG, PLOI ȘI VIJELII, URMEAZĂ TEMPERATURI DE VARĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 15 mai – 12 iunie. După valul de frig persistent, specialiștii anunță temperaturi în creștere, cu maxime de 25 de grade Celsius. Nu scăpăm nici de ploi.

Prognoza meteo 22 – 29 mai 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile nordice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și sudvestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 29 mai – 5 iunie 2023

Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sudice, sud-estice și la munte.

Prognoza meteo 5 – 12 iunie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în zonele montane, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Sursă text: observatornews.ro.

Continue Reading
La Top