URMĂREȘTE-NE

SPORT

DUNĂREA CĂLĂRAȘI SCOR EGAL CU ÎNAINTE MODELU

Echipa Dunărea Călărași a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul de pe terenul “Ion Comșa”, disputat în compania echipei Înainte Modelu. Partida a contat pentru etapa a 5-a în cadrul Ligii a 3-a.

Pentru echipa dunăreană a fost al doilea meci consecutiv din campionat, fără gol primit. Aceasta aflându-se, în acest moment, pe locul 2, la egalitate de puncte cu CS Afumați.

“Nu prea avem multe de spus… am făcut un joc modest astăzi, spre slăbuț. Am fost puțini depășiți, ceea ce nu mă așteptam la capitolul determinare. Singurul lucru care mă îngrijorează foarte tare pe mine este că nu prea am avut ocazii. Poate s-a acumulat și o perioadă de oboseală dar am și o mulțumire pentru că de vreo trei etape nu mai primim gol. Dar cred că astăzi, dacă eram atenți… rezultatul e echitabil.
Pentru noi toate meciurile sunt grele pentru că toate echipele așteaptă să joace cu noi, Dunărea. Își dau viața pe teren și așa s-a întâmplat și astăzi. Până la urmă a fost un meci egal, echitabil, a fost un meci de luptă, chiar dacă în prima repriză au avut o ocazie, dar în a doua repriză a fost o luptă oarbă. Cu timpul o să reglăm și asta.” -a declarat antrenorul echipei Dunărea Călărași, Gheorghe Mihali.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top