URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DUMINICĂ SEARĂ, CĂLĂRĂȘENII AU DESCOPERIT “SECRETUL FERICIRII”

Duminică, 5 martie 2023, sute de călărășeni au aflat “Secretul Fericirii” printr-o renumită piesă de teatru care relatează dinamica cuplului modern. Spectacolul a fost găzduit de sala “Barbu Știrbei” din Călărași. Pe scenă au urcat Vlad Zamfirescu, în rolul lui Tom, Irina Velcescu joacă rolul Anei, iar Dan Bordeianu în rolul lui David.

“Secretul Fericirii” este o combinație între dramă, tragedie si comedie. Spune povestea unui cuplu, Tom si Ana, si al prietenului lor, David. David si Tom decid după o discuție lungă și păreri împarțite despre fericire să-și schimbe temporar soțiile. Secretul este că fericirea vine cu o “notă de plată“, iar uneori prețul plătit este unul foarte mare.

Nu cred că textul a fost scris pentru a se descoperi acest secret, cred că doar ridică anumite întrebări, și cred că fiecare poate să găsească un răspuns personal. Această piesă nu își dorește să dea răspunsuri, ci să ridice întrebări, și așa trebuie șă rămână. Eu, personal, am recunoscut în această piesă natura umană, doarece toți avem în noi laturi pe care nu le conștientizăm sau cu care nu suntem de acord, și sper că ne face să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine.

Un spectacol de teatru bine făcut, are pueterea de a educa publicul. Eu cred foarte tare în teoria că în momentul în care se umple o sală de teatru, faptul că oamenii stau unul lângă celălalt creează o energie comună, în clipa în care acei oameni văd un produs de calitate care transmite ceva, se egalizează masa întreagă.

Consider că un spectacol de teatru bine făcut ridică nivelul emoțional și cultural al comunitățiia declarat Vlad Zamfirescu, pentru Canal SUD.

Pe tinerii care vor să devină actori profesioniști îi sfătuiesc să-și dorească din tot sufletul, să lupte și să-și facă echipă. În primul rând, meseria aceasta nu se poate face de unul singur și cred că o generație unită are mult mai multe șanse decât un individ.

În Călărași ne-a întâmpinat un public destul de receptiv care a prins foarte bine nuanțele și am fost bucuroși să fim în această seară alături de voia decalarat Irina Velcescu.

Nu este pentru prima oară când joc la Călărași, m-am simțit foarte bine aici. Nu cred că are sens să fim modești și să nu spunem faptul că acest spectacol este unul bine primit, e un spectacol la care râzi, la care te bucuri, ca mai apoi să te întristezi, la care se glumește, dar se spun și lucruri foarte serioase. M-am simțit foarte bine, dar trebuie să recunosc că dacă îmi dai doi artiști geniali cum sunt Vlad și Irina, un text genial al lui Alex Popa și un regizor bun, e imposibil să nu o faca declarat Dan Bordeianu, pentru Canal SUD.

Continue Reading
La Top