URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DRUMURI ȘI PODURI S.A, POSTURI VACANTE PREZENTATE LA BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ DIN CĂLĂRAȘI

Societatea Drumuri și Poduri S.A. este una dintre cele mai importante companii de drumuri și poduri din județul Călărași care are în acționariat Consiliul Județean. Cu o vastă experiență în domeniu, societatea a reușit să se impună pe plan local și să ofere servicii de calitate în realizarea și întreținerea rețelei de drumuri din zonă.


Astfel, compania a participat astăzi, 12 mai, la “Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație “Barbu Stirbei”. Societatea a oferit un număr de 4 posturi vacante, printre care se numără: inginer construcții drumuri și poduri, asfaltator, mașinist utilaj și șofer profesionist.

Persoanele interesate au avut ocazia să ia legătura cu reprezentanții companiei și să afle mai multe detalii despre cerințele posturilor vacante. Pe loc, li s-au oferit detaliile generale, cum ar fi cerințele și responsabilitățile fiecărui post, dar și o perspectivă asupra culturii organizaționale și a valorilor care definesc activitatea companiei.

Pentru cei interesați să aplice pentru unul dintre posturile vacante, societatea i-a invitat să se prezinte la sediul său în zilele următoare. Aici, candidații au avut posibilitatea să ia legătura cu managerii de departamente și să afle mai multe informații despre responsabilitățile specifice fiecărui post, dar și despre cultura și valorile care definesc activitatea societății.

Continue Reading
La Top