URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DRUMURI ȘI PODURI CĂLĂRAȘI SE MUTĂ ÎNTR-O FOSTĂ UNITATE MILITARĂ

Reprezentanții Consiliului Județean (CJ) Călarași și ai SC Drumuri și Poduri SA Călărași au efectuat, în data de 4 noiembrie 2021, o vizită de lucru la clădirea fostei Unități Militare, pentru a verifica stadiul lucrărilor. Aceasta va deveni sediu de birouri pentru societatea Drumuri și Poduri. De asemenea, tot aici va exista și un garaj destinat utilajelor din patrimoniul societații.

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, a declarat că a preluat fosta Unitate Militară de la Ministerul Apărării pentru a-i da o funcționalitate.

“Din punct de vedere logistic, ne ajută foarte mult aceste clădiri. Am preluat o parte din ele. Fostele depozite de armament au fost transformate în garaje pentru utilaje. Sunt trei corpuri de clădire”, a declarat directorul adjunct al SC Drumuri și Poduri SA Călărași, Marius Militaru.

“Când am preluat mandatul și am venit aici (n.r. în fosta Unitate Militară), și am auzit ce funcționalitate vrea să îi dea președintele CJ, m-am speriat. Nu vreti să știti cum arăta. A fost o muncă asiduă, am reușit să facem profit pentru a desfășura lucrările”, a precizat Marian Enciu, directorul Drumuri și Poduri.

Lucrările investiției se estimează a se finaliza la anul, pe vremea aceasta, potrivit lui Vasile Iliuță.

Continue Reading
La Top