URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DROGURI ASCUNSE ÎN OUĂ CU SURPRIZE, ÎN CĂLĂRAȘI

Trei tineri au fost depistați de jandarmii călărășeni în weekend având asupra lor droguri. Oamenii legii au rămas muți de uimire în momentul în care au descoperit că substanțele interzise erau ascunse în recipiente pentru ouă cu surprize.  

Duminică seară, în jurul orei 23.30, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, în timp ce patrulau pe străzile orașului, au observat trei tineri, care la vederea forțelor de ordine, au devenit foarte agitați.

Jandarmii i-au legitimat, iar în urma controlului efectuat, au descoperit asupra tinerilor, cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani, mai multe bucăți de fragmente vegetale, susceptibile a fi substanțe interzise. Acestea erau ascunse în recipiente pentru ouă cu surprize, pe care le plasaseră pe mâneca bluzei sau în pantaloni”, a declarat Iulia Stanciu, reprezentant al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Călărași.

Plicurile cu resturile vegetale au fost confiscate de jandarmi, iar apoi au fost înaintate pentru continuarea cercetărilor către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate.

Continue Reading
La Top