URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DPC: DJ 306, APROAPE FINALIZAT

În data de 27 septembrie 2023, autoritățile județului Călărași au efectuat o verificare a lucrărilor de reabilitare și modernizare a DJ 306, un proiect important care leagă satul Socoalele de comuna Dragoș Vodă. Evenimentul a fost marcat de prezența șefului Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, alături de primarul localității Dragoș Vodă, administratorul public al județului Călărași, Bogdan Mihai, și directorul general al societății Drumuri și Poduri Călărași, Adrian Moldovan.

Infrastructura rutieră este un pilon fundamental în dezvoltarea economică și socială a oricărei regiuni, iar DJ 306 reprezintă o legătură vitală între comunitățile din zonă. În cadrul verificării, președintele CJ Călărași, Vasile Iiliuță, a subliniat importanța construirii și menținerii unui sistem de drumuri eficient și durabil pentru cetățeni.

Lucrările la DJ 306 sunt într-un stadiu avansat, cu aproximativ 90% din proiect finalizat. Cu toate acestea, șeful CJ Călărași a făcut apel la accelerarea ritmului lucrărilor pentru a evita eventuale blocaje cauzate de condițiile meteorologice neprevăzute. Acest angajament ferm demonstrează dedicarea autorităților locale pentru a furniza infrastructură de calitate și a asigura că proiectele sunt realizate eficient și durabil.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top