URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DOUĂ FAMILII AU INTRAT ÎN 2022 SUB CERUL LIBER. PSD CĂLĂRAȘI VINE ÎN SPRIJINUL LOR

În urma incendiului cumplit din localitatea Curcani, județul Călărași, care a avut loc în data de 29 decembrie 2021, două familii au intrat în 2022 fără acoperiș deasupra capului. Social-democrații au hotărât să se mobilizeze și să îi ajute pe membrii celor două familii.

“Politica de stânga reprezintă sprijin pentru cei care au nevoie de noi, iar la Călărași PSD-ul demonstrează continuu că este lângă oameni. La Curcani, două familii au rămas sub cerul liber. Un incendiu devastator le-a făcut scrum toată agoniseala. Haideți, încă o dată, să arătăm că suntem o forță, punând umărul toți la strângerea de alimente, haine, materiale de construcții, obiecte electrocasnice ca, pas cu pas, cele două familii să înceapă o nouă viață”, transmit social-democrații.  

Familiile sunt:

  • Vasile Traian cu doi copii minori (un băiat în vârstă de 7 ani și o fetiță de 1 an și jumătate);
  • Eftimie Adina cu doi băieței (unul de  3 ani și celălalt de 3 luni);

Ajutoarele se vor colecta la sediul județean al organizației  PSD Călărași, cu mențiunea cărei familii îi este destinat pachetul.

“PSD Călărași s-a preocupat să poată veni în ajutorul acestor două familii, împreună cu primarul comunei Curcani, Gazu Aurel, pentru a putea să le sprijinim. Ceea ce facem noi acum este un gest umanitar pentru membrii acestor familii care trec printr-o situație grea. Organizația Județeană a PSD Călărași înseamnă sprjin pentru oamenii care trec prin situații neprevăzute”, a declarat, pentru Canal Sud, șeful PSD Călărași, Vasile Iliuță.

Foto: calarasipress.ro

Continue Reading
La Top