URMĂREȘTE-NE

CORONAVIRUS

DOUĂ CENTRE DE EVALUARE A PACIENȚILOR COVID-19, ÎN CĂLĂRAȘI

La nivelul județului Călărași, au fost înființate două centre de evaluare a pacienților COVID-19

Ministerul Sănătății a prevăzut în Planul de Măsuri pentru Gestionarea pandemiei de COVID-19, prezentat la sfârșitul lunii decembrie, organizarea și operaționalizarea, la nivel local, a unor centre de evaluare ambulatorie a pacienților cu forme ușoare și medii.

La nivelul județului Călărași au fost înființate două astfel de centre, unul la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Pompei Samarian” Călărași iar celălalt la Spitalul Municipal Oltenița.

Centrul de evaluare din structura Spitalului Județean Călărași a fost autorizat sanitar având o structură cu 6 paturi. Serviciile vor fi asigurate de către un medic, prin rotație, un asistent medical și un infirmier. Programul de funcționare este de luni-vineri, în intervalul orar 8.00-15.00. Contractul pentru servicii a fost semnat în data de 20 ianuarie 2022. Centrul va fi operațional începând cu data de 25 ianuarie 2022.

Centrul de evaluare din structura Spitalului Municipal Oltenița a fost autorizat sanitar având o structură cu 3 paturi. Serviciile vor fi asigurate de către un medic, prin rotație, și 5 asistenți medicali. Contractul de servicii a fost semnat în data de 20 ianuarie 2022. Programul de funcționare este de luni-vineri, între orele 8.00-19.00. Centrul este operațional de astăzi, 21 ianuarie 2022.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top