URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DOSAR PENAL PENTRU UN BĂRBAT CARE A RIDICAT O CONSTRUCȚIE PE MALUL BRAȚULUI BORCEA FĂRĂ A AVEA AUTORIZAȚIE

Inspectoratul General al Poliției Române, prin Direcția de Poliție Transporturi, a inițiat și organizat, în perioada 3 iulie – 31 august 2023, acțiunea „SAFE WATERS 2023”. Acesta a beneficiat de cooperarea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și Autoritatea Navală Română, se arată într-un comunicat emis luni, 11 septembrie, de Poliția Română.

În urma verificărilor, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Navale Fetești au descoperit pe data de 9 iulie, în zona localității Bordușani, o construcție metalică pentru care nu exista autorizație eliberată de Apele Române.

La data de 9 iulie 2023, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța – Serviciul Județean de Poliție Transporturi  Ialomiţa – Postul de Poliție Transporturi Navale Fetești au acționat în zona km. fluvial 27+500, pe malul stâng al brațului Borcea, din comuna Bordușani, județul Ialomița, unde au identificat o construcție pe structură metalică, cu pereți și acoperiș, confecționate din foi de tablă, împrejmuită cu gard, care ar fi aparținut unui bărbat, de 42 de ani, din comuna Bordușani și pentru care nu ar deține autorizație eliberată de Apele Române”, se arată în comunicat.

Astfel, pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de executarea, modificarea sau extinderea de lucrări, construcții ori instalații, pe ape sau care au legătură cu apele, fără avizul legal sau notificarea unei astfel de lucrări, precum și darea în exploatare de unități fără punerea concomitentă în funcțiune a rețelelor de canalizare, a stațiilor și instalațiilor de epurare a apei uzate, potrivit autorizației de gospodărire a apelor.

FOTO: rol ilustrativ

Continue Reading
La Top