URMĂREȘTE-NE
Poliția

ACTUALITATE

DOSAR PENAL DESCHIS ÎN LEHLIU-GARĂ PENTRU CONDUCERE ILEGALĂ A UNUI ANSAMBLU TRACTOR AGRICOL

La data de 13 septembrie, în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu-Gară au desfășurat o acțiune de control care a dus la descoperirea unui caz grav de încălcare a legilor rutiere. Un ansamblu format dintr-un tractor agricol și o remorcă a fost oprit în trafic pentru verificări, iar rezultatele au fost uluitoare.

Conducătorul ansamblului, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a fost supus unui control amănunțit, iar verificările efectuate au arătat că nici vehiculul, nici remorca nu erau înmatriculate sau înregistrate legal. Mai mult decât atât, permisul de conducere al tânărului era necorespunzător categoriei din care făcea parte vehiculul.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul, conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top