URMĂREȘTE-NE
Poliția de frontieră

ACTUALITATE

DOI SIRIENI CARE AU INTRAT ILEGAL ÎN ȚARĂ AU FOST PRINȘI LA OSTROV

Ieri, 30 octombrie, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au pornit o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale în zona de competență, transmit reprezentanții Gărzii de Coastă. Tot ieri, polițiștii de frontieră au descoperit doi sirieni care au intrat fraudulos în țară.

Mai exact, în jurul orei 19.00, în zona localității Ostrov, polițiștii de frontieră au oprit pentru un control o mașină înmatriculată în Germania. Autoturismul era condus de un cetățean sirien de 40 de ani ale cărui documente de călătorie erau emise de autoritățile din Germania.

De asemenea, în aceeași mașină se mai aflau două persoane, tot de origine siriană. În momentul în care polițiștii de frontieră le-au cerut actele, acestea au precizat că nu au documente de identitate. Cele două persoane au fost duse la sediul poliției pentru verificări suplimentare, ocazie cu care oamenii legii au descoperit că acestea au trecut ilegal frontiera de stat a României dinspre Bulgaria.

În baza acordului existent între România și Bulgaria, cei cele două persoane din Siria urmează să fie preluate de autoritățile bulgare. De cealaltă parte, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere ilegala a frontierei de stat.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top