URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DOI POMPIERI CĂLĂRĂȘENI AU IEȘIT LA PENSIE ÎN APLAUZELE COLEGILOR

În data de 03 mai 2022, la Secţia de pompieri Lehliu Gară doi pompieri militari, Plt.adj.şef Ștefănescu Valentin și Plt.maj. Trandafir Adrian au ieșit la pensie în aplauzele colegilor. După ce mulți ani la rând au servit patria cu devotament, curaj și credință sub semnul de foc al armei pompierilor, cei doi pompieri militari au ieșit la pensie.

“Pe platoul din faţa Secţiei Lehliu-Gară, pompierii s-au despărțit astăzi de doi dintre colegii lor de arme, care după o activitate depusă în slujba țării, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi lor. Cei doi pompieri au fost felicitați și li s-au adresat mulțumiri pentru activitate, și li s-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă de către comanda unității.

Și noi, camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași le dorim colegilor noștri să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă,” a declarat purtătorul de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi Plutonier adjutant șef Ştefan-Ovidiu Tătăranu.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top