URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DOI BĂRBAȚI DEPISTAȚI ASCUNȘI PE ROȚILE DE REZERVĂ ALE UNUI AUTOCAMION, ÎN PTF GIURGIU

Conform unui comunicat de presă, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat, în urma unui control efectuat asupra unui autocamion condus de un cetățean turc, doi bărbaţi, în vârstă de 22, respectiv 29 de ani, ascunşi pe roțile de rezervă ale mijlocului de transport.

Ca urmare a faptului că unul dintre bărbaţi a acuzat o stare de rău, polițiștii i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajului medical.

La data de 08.10.2023, în jurul orei 16.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean turc, în vârstă de 60 ani, la volanul unui autocamion şi care transporta piese auto, din Turcia pentru România. La controlul de frontieră, polițiștii au depistat ascunse pe roțile de rezervă ale autocamionului două persoane de sex masculin.

Cu ocazia cercetărilor, cei în cauză au declarat că sunt cetățeni marocani în vârstă de 22 de ani, respectiv 29 și s-au urcat în autocamion pe teritoriul Turciei, fără ca șoferul să cunoască acest lucru.

Unul dintre cetățenii marocani, în vârstă de 29 de ani, a acuzat o stare de rău, fapt pentru care polițiștii i-au acordat primul ajutor, în același timp fiind solicitat, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, un echipaj de ambulanță care l-a preluat și transportat la Spitalul Județean de Urgențe Giurgiu pentru investigații suplimentare.
Bărbatul a fost externat, fiind în afara oricărui pericol și împreună cu celălalt bărbat şi şoferul mijlocului de transport au fost preluaţi de către Poliția de Frontieră din Bulgaria în vederea continuării cercetărilor.

Continue Reading
La Top