URMĂREȘTE-NE
Armă neletală

ACTUALITATE

DOI BĂRBAȚI AU INTRAT ÎN CASĂ PESTE TREI PERSOANE ȘI LE-AU BĂTUT. ARMĂ DEȚINUTĂ ILEGAL, GĂSITĂ LA DOMICILIUL AGRESORILOR

Polițiștii din Medgidia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au efectuat astăzi, 27 septembrie, trei percheziții domiciliare la locuințele a doi bărbați care ar fi intrat în casă peste două femei și un bărbat și i-au bătut.  

„La data de 21 septembrie a.c., cei doi bărbați, de 32 de ani, respectiv 37 de ani, ar fi pătruns în locuința persoanelor vătămate, din orașul Cernavodă, și ar fi agresat fizic două femei și un bărbat.

În urma efectuării perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, o armă de foc neletală, supusă autorizării, precum și un încărcător și trei cartușe neletale”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că arma ar fi fost deținută ilegal. La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

FOTO: IPJ Constanța

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top