URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

DIVERSIUNE: MAȘINI DE SPĂLAT, COZONACI ȘI ARAGAZE PENTRU ALEGĂTORII DIN BUDEȘTI

În mijlocul febrei electorale din orașul Budești, un incident controversat a stârnit dezbateri și speculații în rândul cetățenilor. Candidatul USR Budești, Valentin Răducu, a fost pus într-o situație la care nu se aștepta. Totul s-a întâmplat cu doar câteva zile înainte de perioada campaniei electorale. O adevărată diversiune a fost creată de opoziția politică din Budești pentru a stârni un conflict aprins între Valentin Răducu, soția sa, Viorica Răducu, și alegători.

Mai mulți cetățeni s-au prezentat în fața casei lui Valentin Răducu susținând că au venit să-și ridice electrocasnicele și cozonacii promiși în schimbul votului. Cea care i-a întâmpinat pe oameni a fost Viorica Răducu. Femeia spune că a primit mai multe vizite în decursul câtorva ore, mulți dintre cetățeni venind să ceară cozonaci sau electrocasnice.

Situația l-a marcat și pe Valentin Răducu, care a crezut, pentru moment, că este o glumă, însă situația s-a concretizat în scurt timp.

Potrivit lui Valentin Răducu, acest incident ar fi rezultatul acțiunilor lui Pavel Marian. Într-un comunicat oficial, Valentin Răducu se delimitează de aceste acțiuni și respinge toate speculațiile, precizând că partidul și nici el nu oferă bunuri materiale în schimbul voturilor.

În comunicatul de presă, candidatul a subliniat că nu au existat încurajări sau promovări din partea familiei Răducu în acest sens.

De asemenea, candidații au subliniat că se distanțează de orice formă de manipulare electorală și își concentrează eforturile pe găsirea soluțiilor pentru dezvoltarea și prosperitatea comunității locale.

În contrast, contracandidații lui Valentin Răducu sunt descriși ca fiind lipsiți de viziune, preocupați de acțiuni diabolice, care să dezbine comunitatea.

Contactat pentru un punct de vedere privind acuzațiile aduse, Pavel Marian a precizat următoarele: 

“Punctul meu de vedere este următorul: Acuzația domnului candidat este total neadevărată. Poate faptul ca pe o rețea de socializare a apărut știrea ca doamna Viorica a achiziționat 100 de cozonaci de la o patiserie locală, ia făcut pe oameni să creadă ca familia domnului candidat nu poate să mănânce singură atâta cozonac. De-asemenea se vorbește prin localitate ca domnul candidat a mai oferit nu demult pachete cu carne de porc și pește în schimbul unor buletine. Probabil de aceea oamenii au crezut ca este vorba de o acțiune similară. Ce mă miră pe mine este faptul ca domnul candidat care nu demult afirma într-un interviu ca “la ei sărăcia este tradițională “ Nu înțelege ca aceste situații sunt create tot de acțiunile dansului. Sărbători binecuvântate!”

Valentin Răducu a îndemnat cetățenii să se informeze corect și să-și exprime votul în cunoștință de cauză, alegând reprezentanți care să le servească cu integritate și să aducă schimbările necesare pentru binele comun.

În final, mesajul candidatului Valentin Răducu a fost unul de unitate și construcție comună a unui viitor mai bun pentru orașul Budești, invitându-i pe cetățeni să se alăture eforturilor pentru o comunitate mai prosperă și mai echitabilă.

Continue Reading
La Top