URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DIRECTORUL ECOAQUA CĂLĂRAȘI: “VOI PRELUA PROBLEMELE OAMENILOR ȘI VOI GĂSI SOLUȚII”

Noul director al SC Ecoaqua SA Călărași, Eduard Grama, a precizat, astăzi, 31 martie 2022, în cadrul conferinței de presă a Organizației Județene a PSD, că se va implica în identificarea unor soluții pentru diminuarea pierderilor de apă care se reflectă în facturile cetățenilor. Acesta susține că ușa biroului său va fi mereu deschisă, pentru a asculta doleanțele călărășenilor.

“O altă provocare o reprezintă proiectul pe POIM, de la Ecoaqua, un proiect început în urmă cu ceva ani, în momentul în care eram și președintele Adunării Generale a Acționarilor. Ulterior, am devenit președintele Consiliului de Administrație și, din președintele Consiliului de Administrație, devin directorul general al Ecoaqua, o funcție pe care o voi reprezenta cu mare responsabilitate și cu mare simț de răspundere. Am experiența proiectelor europene, am experiența proiectelor implementate la nivelul Consiliului Județean și experiența acumulată în cadrul Primăriei Călărași. Alături de echipa Ecoaqua, președintele Consiliului Județean, primarii localităților și primarul Marius Dulce, sunt convins că și acest proiect (n.r. derulat pe POIM) îl vom implementa, cu succes, în perioada următoare. Într-adevăr, Ecoaqua reprezintă un subiect sensibil și cred că era și o datorie morală a noastră, cu subiectele pe care le-am parcurs, în acești ani, vizavi de nemulțumirile comunității. Și aici, în perioada următoare, mă voi implica direct, voi face o evaluare cu directorii din cadrul operatorului de apă și canal, voi face o evaluare cu directoarea ecnomică și aveți încrederea că voi găsi soluții, pentru că știu situația extrem de bine vizavi de ce s-a întâmplat la Ecoaqua, de ceea ce se facturează, ceea ce nu se facturează, vizavi de pierderile de apă și coeficentul de repartiție. Deci, prioritatea, pe lângă proiectul pe POIM, va fi și această nemulțumire a oamenilor. De o săptămână, deja am început să cer documente și situații financiare. Voi fi activ, în acest sens. Vă voi ține la curent. Voi aduce în fața dumneavoastră toate informațiile de care aveți nevoie. Am ușa biroului deschis, voi primi toate sesizările dumneavoastră, le voi citi, mă voi uita pe ele. Împreună cu oamenii din cadrul Ecoaqua, vom fi pe teren. Chiar ieri (n.r. 30 martie a.c.), împreună cu directorul de sucursală, Ionuț Savu, am fost la cele două blocuri, K 13 și K 15, pentru că acolo erau probleme cu oameni care au crezut că, dacă declară, pe propria răspundere, că nu locuiesc acolo, operatorul nu va mai factura pentru consumul de apă și s-au înșelat. Deci, voi fi alături de problemele oamenilor, voi prelua problemele oamenilor și voi găsi soluții”, a subliniat Eduard Grama.

Rămân alături de administrația locală și cea județeană

Sursa citată a mai afirmat că nu se va îndepărta de administrație și a prezentat situația unor proiecte importante pentru dezvoltarea Călărașiului, proiecte în care acesta s-a implicat în mod activ.

“Nu mă voi îndepărta de administrație. Rămân alături de administrația locală și cea județeană și pot să vă spun că, pe data de 4 aprilie 2022, va fi semnat, pentru că am fost implicat direct în acest proiect, va fi proiectul privind asfaltarea străzii București și modernizarea acesteia. Săptămâna aceasta, prin listele de dotări depuse pe un proiect început împreună cu președintele Consiliului Județean, în 2018, prin Ministerul Sănătății și Banca Mondială, s-au primit diferențele de bani, respectiv 12.600.000 de lei, care au intrat în cadrul Spitalului Județean, bani care vor aduce mai multă stabilitate și mai multă siguranță pentru sănătatea populației. Nu în ultimul rând, luni, președintele Consiliului Județean va semna contractul de anvelopare a corpurilor A, B, C, D, pe proiectare și execuție. Am început, împreună, în 2017, și am ajuns, în 2022, cu un număr atât de mare de proiecte, iar acest lucru va duce la o creștere a sănătății și siguranței populației”, a conchis interlocutorul.  

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top