URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

DIRECTORUL ECOAQUA CĂLĂRAȘI: “ORAȘUL FUNDULEA ȘI COMUNA ILEANA VOR AVEA APĂ POTABILĂ”

Ca urmare a emiterii ordinului administrativ de începere pentru contractul de lucrări „CL3”, din cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru aria de operare a Operatorului Regional în județele Călărași si Ialomița, în perioada 2014-2020, în data de 1 februarie 2023, a fost predat amplasamentul către constructori.

Potivit Ecoaqua Călărași, obiectivele contractului de lucrări „CL3” sunt înființarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă în orașul Fundulea și comuna Ileana, dar și extinderea rețelelor de canalizare în orașul Fundulea.

“Orașul Fundulea și comuna Ileana vor avea apă potabilă din rețeaua operatorului ECOAQUA Călărași. Este o investiție așteptată de locuitorii celor două unități administrativ-teritoriale, implicate în înființarea și extinderea rețelei. S-a predat amplasamentul constructorilor, iar în cel mai scurt timp încep lucrările. Apa trece, faptele rămân”, a scris directorul operatorului de apă-canal, Eduard Grama, pe Facebook. 

La evenimentul prilejuit de predarea amplasamentului către constructori au participat: directorul general al Ecoaqua Călărași, Eduard Grama, vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Ion Samoilă, subprefectul județului Călărași, Eugen Ilie, primarul comunei Ileana, Corneliu Alexandru, primarul orașului Fundulea, Dorel Dorobanțu, dirigintele de șantie, Niculae Copoiu, managerul UIP ECOAQUA, Valentina Stroe și reprezentanți ai ROMAIR CONSULTING SRL.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top