URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DESTINAȚII DE TOP TOAMNA ACEASTA, DUPĂ PREFERINȚELE CĂLĂRĂȘENILOR

Călărășenii se pregătesc pentru o toamnă plină de aventuri și frumusețe naturală, având o gamă variată de opțiuni de vacanță. Anul 2023 aduce cu sine dorința de a evada din cotidian și de a descoperi noi locuri minunate, fie în străinătate, fie în inima țării noastre, în zonele montane spectaculoase.

Un număr semnificativ de călărășeni au ales să exploreze destinații internaționale în acest sezon de toamnă. Printre preferințele lor se numără călătorii în orașe europene precum Viena, Paris sau Amsterdam.

Cu toate acestea, mulți aleg să rămână în țară pentru a se bucura de frumusețea munților românești. Munții Bucegi, Retezat sau Făgăraș sunt printre destinațiile preferate pentru drumeții și excursii la cabanele montane.

Unele din cele mai căutate pachete în acest sezon sunt cele de pe litoral și cele balneo, pentru cei care vor să facă tratament, iar tarifele pleacă de 75 de lei/noapte pe litoral, până la pachetul de 5 zile de tratament, care are prețul de 1.700 de leia declarat Cristina Drăgan, reprezentantul unei agenții de turism, pentru Canal SUD.

Un alt trend în acest an este călătoria în zonele rurale ale României. Mulți aleg să exploreze satele autentice și să se bucure de gastronomia locală.

Indiferent de destinația aleasă, călărășenii se pregătesc să se bucure de toate bogățiile toamnei, de la culorile vii ale pădurilor, la gustul bucatelor tradiționale. Toamna este cu adevărat un moment magic pentru a călători și a descoperi noi locuri, iar călărășenii sunt hotărâți să profite din plin de această perioadă.

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top