URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

DEȘI AU EXISTAT PROBLEME, LUCRĂRILE PE STRADA BUCUREȘTI AVANSEAZĂ

O problemă ce datează de când a început reabilitarea străzii București și-a găsit rezolvarea. Locuitorii de pe strada București și comercianții care își desfășoară activitatea în această zonă se confruntă cu problema gunoiului menajer.

De aproximativ o lună, strada București este închisă din cauza lucrărilor de reabilitare, operatorul de salubrizare REBU, nemaiavând acces să poată ridica gunoiul menajer.

În această perioadă operatorul de salubrizare probabil nu și-a făcut treaba cum trebuie deoarece în momentul în care am intrat pe strada București am discutat să fie trimiși casieri la fiecare locuință și comerciant în parte și să îi informeze cu privire la ziua și ora când vor veni să ridice gunoiul, aceștia urmând să depoziteze tomberoanele pe străzile Dorobanți, Tudor Vladimirescu și Gheorghe Lazăr, aflate la intersecția cu strada București. Chiar astăzi este zi de ridicat gunoiul și voi merge personal să verific dacă această problemă s-a remediat”, a declarat Primarul Municipiului Călărași, Marius Dulce.

Operatorul de salubrizare REBU va colecta gunoiul menajer în ziua de miercuri, între orele 09:00 și 09:30.

Cât despre stadiul lucrărilor, Primarul Municipiului Călărași, Marius Dulce spune că nu a putut anticipa că va fi o primăvară atât de lungă și ploioasă dar că are promisiunea constructorului că termenul finalizării lucrărilor va fi respectat.

Continue Reading
La Top