URMĂREȘTE-NE

EDUCAȚIE

DESCOPERĂ LUMEA AUTOMOBILELOR LA ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA LICEUL AUTO CĂLĂRAȘI

Într-o atmosferă plină de entuziasm și pasiune pentru automobile, Liceul Auto a deschis astăzi porțile pentru a-i întâmpina pe tinerii curioși și pe pasionații de mașini. Ziua Porților Deschise a reprezentat o oportunitate unică pentru viitorii șoferi și mecanici să exploreze lumea fascinantă a industriei auto.

De la primele ore ale dimineții, porțile liceului au fost invadate de sute de vizitatori, cu ochii plini de nerăbdare și inima plină de dorința de a învăța mai multe despre automobile. Tinerii entuziaști au fost întâmpinați de către profesorii pasionați și elevii din clasele superioare, care și-au asumat rolul de ghizi în acest eveniment special.

Pe durata zilei, participanții au avut ocazia să descopere diverse ateliere și laboratoare specializate, unde au putut să pună mâna pe unelte și să se implice în activități practice. Elevii și profesorii au răspuns cu răbdare și entuziasm la întrebările curioșilor și le-au oferit informații prețioase despre diversele aspecte ale meseriei de mecanic auto.

Un punct de atracție a fost zona de motoare și automobile expuse,de asemenea, au fost demonstrații interactive.

Pe lângă aspectele tehnice, Ziua Porților Deschise a oferit și o perspectivă asupra programelor de învățământ disponibile la liceul auto.

Continue Reading
La Top