URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

DEPUTATUL COARNĂ, DESPRE EXCLUDEREA SA DIN PSD: “DRAGOSTEA CU FORȚA E VIOL”

Deputatul Dumitru Coarnă nu mai face parte, începând cu data de 4 aprilie 2022, din grupul parlamentar al PSD. Acesta va activa ca parlamentar neafiliat. Demnitarul voia să atace în instanță decizia PSD privind excluderea sa din partid, însă s-a răzgândit. Acesta a declarat, astăzi, în conferința de presă a PSD Călărași, că formațiunea politică, la nivel național, reprezintă  o mare dezamăgire pentru el și că există o ruptură majoră între conducere și electorat.

“(…) La mine era vorba de un pretext ca să mă excludă. Au căutat un pretext ca să mă excludă, începând cu 4 aprilie. Nu am primit nimic scris. Din 4 aprilie, am înțeles că se va face excluderea. Mă gândeam să atac în instanță decizia. (…) Dragostea cu forţa e viol. Nu cred că o să mai fac acest lucru. În continuare, o să rămân alături de domnul președinte Vasile Iliuță. ‘A gândi se pedepsește, A tăcea se premiază. A fura e la-ndemână, A munci e o eroare.” Cam asta a fost povestea mea. Veneam din alta zona și nu înțelegeam mecanismele acestea politice. Eu am venit ca sa demonstrez că se poate altfel. Rămân, deocamdată, deputat independent. Sunt în zona neafiliaților. Mă simt extrem de bine, mă simt liber. (…) Pentru mine este o mare dezamăgire PSD. Mă refer la nivel național. E o ruptură majoră între conducere și electorat”, a declarat, printre altele, deputatul Dumitru Coarnă.

Amintim că, Organizația Județeană a formațiunii politice a aprobat, săptămâna trecută, propunerea de excludere a parlamentarului. Astfel, 63 de reprezentanți ai Consiliului Politic Județean al PSD Călărași au votat favorabil această propunere, iar unul dintre aceștia s-a abținut de la vot. Liderul social-democraților călărășeni, Vasile Iliuță, declara, în această săptămână, în cadrul unei conferințe, că organizația județeană a înaintat conducerii centrale propunerea de excludere a demnitarului.

Continue Reading
La Top