URMĂREȘTE-NE

POLITICĂ

DEPUTATUL COARNĂ: AVEM UN RĂTĂCIT ÎN PSD, CARE LUCREAZĂ LA DESTABILIZAREA PARTIDULUI

Deputatul social-democrat, Dumitru Coarnă, a făcut declarații șocante, în conferința de presă a PSD Călărași, desfășurată astăzi, 17 februarie 2022, la sediul formațiunii politice. Potrivit acestuia, în cadrul Organizației Județene a partidului ar exista un „rătăcit” care ar lucra, în acest moment, la destabilizarea PSD, prin încercarea de a-l înlătura din funcție pe liderul pesediștilor, Vasile Iliuță. Demnitarul călărășean spune că în această mascaradă este implicat nimeni altul decât penelistul Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.

„Să știți că avem și noi un rătăcit în PSD, nu o să îi spun numele acum, care, practic, lucrează la destabilizarea acestei organizații, în sensul de a fi schimbat Iliuță Vasile din funcția asta, să vină el cu alții care sunt favoriții domnului Iulian Dumitrescu (n.r. președintele Consiliului Județean Prahova). Adică, să fim un fel de PSD-Filiala Prahova ‘Iulian Dumitrescu’. Nu o să îi spun numele. Este membru în funcție. Vreau să transmit mesajul acesta, ca să înțeleagă toată lumea că PSD, la Călărași, în opinia mea, cam 70% înseamnă Vasile Iliuță. Și atunci se încearcă, prin orice metode și prin orice mijloace, îndepărtarea acestui om. Vreau să mai spun un lucru, că eu voi fi și cu fața, și cu spatele, și cu lateralul, alături de Vasile Iliuță și nu voi permite niciunui rătăcit, indiferent de zona în care crede el că se mișcă, să ne destabilizeze aici. Știți foarte bine, am câștigat alegerile locale, am câștigat alegerile generale cu scor mare, aproape 50% vot prin redistribuire și un merit fundamental este al președintelui Vasile Iliuță. Transmit lucrul acesta ca să înțeleagă și acel rătăcit că nu o să îi reușească, indiferent câți intruși încearcă să folosească. Suntem câțiva aici care vor exista alături de președintele Vasile, indiferent de riscuri”, a menționat Dumitru Coarnă.

Sursa citată spune că ‘rătăcitul’ din interiorul PSD ar fi încercat să tragă sforile pentru ca primarul de la Lehliu-Gară, Iulian Iacomi-cel care a plecat din rândurile social-democraților, s-a înscris în PNL, iar din data de 27 ianuarie a.c. a rămas fără partid, fiindcă i s-a retras sprijinul politic, în prezent fiind independent- să devină președinte al social-democraților, adică să îi ia locul lui Iliuță, iar șefa Inspectoratului Școlar Județean Călărași, Roxana Pațurcă- fostă pesedistă, actuală penelistă- să fie numită prim-vicepreședinte.

A încercat (n.r. rătăcitul din PSD Călărași), de exemplu, să vină Iulian Iacomi și să preia PSD. Adică lucrarea era cu Iacomi, cu doamna fostă senatoare, actual inspector școlar (n.r. Roxana Pațurcă), prim-vicepreședinte.Tot așa, pe surse, cică fostului președinte al Tribunalului Călărași, George Șerban, i se pregătea o funcție importantă(…). Sunt toți apropiați ai lui Iulian Dumitrescu. Se încearcă o revenire la vechea gardă, un PSD penelizat. Adică, practic, să fim degeaba pe aici. Nu! Noi am muncit pentru PSD”, a conchis deputatul Dumitru Coarnă.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top