URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DEPUTAT PSD, MESAJ CĂTRE UN SENATOR PNL: “JOS LABELE DE PE BANII PUBLICI”

După ce administratorul public al Primăriei Municipiului Călărași, Eduard Grama, a spus despre senatorul PNL, Ciprian Pandea, că ar face trafic de influență în rândul primarilor din localitățile județului Călărași, deputatul PSD, Dumitru Coarnă, a făcut și el dezvăluiri despre acest subiect. În data de 18 noiembrie 2021, într-o conferință de presă, parlamentarul social-democrat i-a transmis următorul mesaj colegului său din opoziție: jos labele de pe banii publici.

Chestionat de jurnaliști cu privire la cum vede colaborarea cu PNL, la nivel local, Coarnă a precizat următoarele:

“Dacă mă uit la senator (n.r. la Ciprian Pandea), o văd din perspectivă penală. Sunt lucruri clare acolo. El își negociază firmele de consultanță. Trebuie să vorbim românește. Nu merge acolo (n.r. la primăriile din județ) pentru că el e băiat bun și vine cu finanțare. Nu. El merge acolo pentru că știe că probabil o să ajungă  finanțarea și discutăm pe consultanță, că acolo sunt probleme, pe acele studii de fezabilitate sau cum s-or numi ele. Cam asta e discuția de fond cu domnul senator. Dar o să vedem unde o să ajungem, până la urmă, dacă nu înțelege că trebuie să intre în legalitate”.

Demnitarul social-democrat a subliniat că va sta la aceeași masă cu Ciprian Pandea, în contextul unui parteneriat între PSD și PNL la nivel local, însă a ținut să îi comunice liberalului următoarele:

Eu îi spun extrem de bine, clar și apăsat: jos labele de pe banii publici! Ce e așa de greu? O să îi spun ‘nu mai fura nimic’. Mi se pare o abordare corectă, nu? Eu vă promisesem, data trecută (n.r. într-o altă conferință de presă) că urmează un episod. O să urmeze. Joia viitoare, o să se vadă mai multe lucruri despre domnul (n.r. despre președintele PNL Călărași, Ciprian Pandea). Sigur că vom depune plângeri. Eu am depus deja plângeri. Nu e prima pe care o fac sau nu va fi ultima pe care o fac cu privire la zona de interes public. Chiar nu putem să mai rămânem la infinit în această zonă a jafului public. Până la urmă, toată lumea are așteptare de la școală, stradă, spital. Uitați-vă, traversăm criză economică, criză sanitară și noi tot acolo ne uităm, la consultanță și la luat banii din zona publică?

Continue Reading
La Top