URMĂREȘTE-NE

SPORT

DEMONSTRAȚIE A SPORTIVILOR DE LUPTE LIBERE, LA ZILELE COMUNEI GRĂDIȘTEA

Sâmbătă, 12 august 2023, pe stadionul ,,Nelu Baraitaru” din satul Grădiștea s-a regăsit distracția și voia bună. Autoritățile locale au pus la punct momente frumoase pentru a marca Ziua comunei Grădiștea.

Și pentru că o așa sărbătoare nu a putut să treacă fără a fi plină de momente plăcute, jucătorii de lupte libere, din cadrul Clubului Sportiv Călărași, au oferit cetățenilor comunei Grădiștea o demonstrație de lupte libere. Antrenorul jucătorilor de lupte libere, Dragoș Hogea a precizat într-un interviu pentru Canal SUD că acest sport este benefic pentru copii și ei sunt formați să practice ceea ce învață doar în sala de antrenament.

“Eu am grupe de sportivi care vin de la vârsta de 7-8 ani până la 26 de ani. În primul rând, noi ca antrenori lucrăm mai mult verbal, la început, îi instruim, totul este sub formă de joacă, îi instruim în sală ca tot ceea ce învață să folosească doar pe saltea în sala de antrenament. Când un sportiv își dorește să ajungă pe culmile cele mai mari, așa îmi doresc și eu ca antrenor, tot mai mult în ceea ce privește performanța lor”, a punctat Dragoș Hogea, antrenor lupte libere CSS Călărași.

Continue Reading
La Top