URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DELEGAȚIE ITALIANĂ, LA CĂLĂRAȘI

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a primit ieri, 10 mai, vizita unei delegații din comuna Grassano din provincia Matera, regiunea Basilicata, Italia.

Pe parcursul vizitei, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a făcut o scurtă prezentare a județului Călărași, a potențialului economic, turistic, cultural și agricol, acesta afirmând: “Prezența dumneavoastră reconfirmă prietenia dintre poporul italian și poporul român care sunt popoare latine și sunt apropiate din punct vedere cultural și al tradițiilor. Avem contribuții și interese comune care ne leagă pentru a consolida relațiile noastre de prietenie“.

Delegația a sosit la Călărași la invitația primarului comunei Dor Mărunt, Ion Iacomi. Acesta împreună cu primarul localității Grasanno, Filippo Luberto, a pus bazele unei colaborări în domeniul cultural și educațional între localitățile Dor Mărunt și Grassano, în urma vizitei primarului comunei călărășene pe meleagurile italiene.

Delegația italiană s-a deplasat, însoțită de primarul Ion Iacomi, în teritoriu unde a vizitat subordonate ale Consiliului Județean, dar și ferme agricole.

Continue Reading
La Top