URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

DELAPIDARE LA RADOVANU! POLIȚIA FACE PERCHEZIȚII. DEPUTATUL COARNĂ ACUZĂ!

În cursul zilei de joi, 3 februarie, poliţiştii din Călărași au desfăşurat 3 percheziţii, în județul Călărași, într-un dosar de delapidare.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție, în județul Călărași, la 2 unități de învățământ și la sediul unei unități administrativ-teritoriale, într-un dosar de delapidare.

Totul se întâmplă la RADOVANU unde din cercetări a reieşit faptul că, din anul 2015 și până în prezent, în incinta celor 2 unități de învățământ, dezafectate și aflate în patrimoniul unității administrativ-teritoriale, ar fi fost cazați mai mulți muncitori, angajați ai unei societăți comerciale, care ar fi desfășurat activități de prestări servicii, pe raza unității administrativ-teritoriale, cât și a localităților învecinate.

De asemenea, există suspiciuni că sumele de bani rezultate din folosința unităților de învățământ (utilități) ar fi fost achitate de către unitatea administrativ-teritorială, fără a fi încheiate contracte de locațiune sau folosință.

Cel care a sesizat organele abilitate este deputatul PSD Călărași, Dumitru Coarnă. Acesta a declarat pentru CANAL SUD că situația de la Radovanu nu este singulară în județul nostru. Potrivit declarației acestuia și la Crivăț sunt probleme cu lucrări facturate și neexecutate. Coarnă spune că liberalul Iulian Dumitrescu n-ar fi străin de raiul lucrărilor din județul Călărași.

Amănunte despre acest subiect aflați în jurnalul CANAL SUD din această seară.

Continue Reading
La Top