URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

DECLARAȚII HALUCINANTE! VECINII LUI COSTEL RADU L-AU APLAUDAT ȘI ÎI IAU APĂRAREA: „ESTE NORMAL SĂ SE ÎNTÂMPLE LUCRUL ACESTA”

Vecinii lui Costel Radu s-au strâns în jurul locuinței acestuia atunci când a fost adus acasă pentru reconstituire. Revoltați că bărbatul ar fi fost de fapt provocat, aceștia îi iau apărarea și cer să fie pus în libertate. La ieșirea din curte, vecinii i-au scandat numele și l-au aplaudat.

Întrebați ce părere au despre vecinul lor, mai mulți săteni au spus că este un muncitor, de treabă, iar o mare parte din vină pentru ce s-a întâmplat o poartă și fosta concubină.

E un băiat foarte bun, muncitor, femeia l-a distrus în halul ăsta. A adus-o din străinătate de la club, băiatul ăla care este concubinul ei acuma dus-o la club, sunt niște oameni foarte drogați. Băiatul ăsta era pâinea lui Dumnezeu. Ce a făcut? Așa a fost să se întâmple, ea l-a chemat acasă la ea, el s-a dus să ducă lapte la copil și ea l-a provocat”, spune unul dintre vecini.

Un băiat foarte muncitor, familist. Acum o luna și ceva de zile a fost plecată cu unul de pe Facebook, a fost fugită în Spania. Chia eu m-am dus cu mama ei și cu tatăl ei la agenție în oraș să îi scoatem bilet de avion să o aducem înapoi acasă. A fost o problemă cu check-in și după s-au dus niște neamuri de-ale lui tot din Spania, de au luat-o de la 600 de km distanță și au adus-o acasă. După ce a adus-o acasă, femeia tot nu s-a liniștit, a zis că se duce, după câte am auzit, a zis că se duce la școală la ședința la un copil de-al ei și acolo s-a reîntâlnit cu respectivul care este și l-a luat și l-a dus acasă la ea”, a mai povestit un alt vecin.

Să vină acasă, că a muncit, a adus pâine la copii,  n-a fost băiat rău. Mergeți în tot satul și luați declarații. Să îi dea drumul acasă”, a spus și o vecină.

Inclusiv un pastor din localitate îi ia apărarea lui Costel Radu și spune că ceea ce s-a întâmplat este un lucru normal, deoarece fosta concubină nu ar fi fost de casă.

Pe băiatul asta l-am cunoscut un băiat foarte bun, foarte cuminte. Este normal să se întâmple lucrul acesta când o femeie nu ține de casă și nu are grija de copiii ei. Din câte am înțeles și eu, eu sunt un pastor aici în Roseți, de multe ori l-am invitat la adunare, a spus că o să vină. Nu am auzit de copilul ăsta absolut nimic”, spune pastorul.

Tot pastorul dă vina pe familia femeii, pentru ca acceptat ca aceasta să își refacă viața și să aducă acasă un alt bărbat.

După câte am înțeles, ea a provocat tot scandalul ăsta. În primul rând, poartă vina părinții ei, că nu trebuia să o lase în casă cu alt bărbat, având trei copii, și ea sa îl cheme pe bărbatul ei să aducă lapte copiilor. Tot ce s-a provocat a fost provocat de fata aceasta. Ea a provocat, pentru că ea nu a stat în țară, nu a stat lângă copii. Mă întâlneam cu el pe stradă, se ducea și aducea lemne, aducea porumb, era un băiat muncitor, un băiat extraordinar de cuminte”, a mai spus pastorul.

Laudele vecinilor nu îl scapă însă pe Costel Radu de ancheta oamenilor legii. El este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de omor calificat cu premeditare.

Continue Reading
La Top